Telefoonnummer:

06-45006625

Galerij

Hieronder enkele foto’s van opgeknapte oldtimers. Deze auto’s hebben wij allemaal zelf opgeknapt en zijn nu weer te vinden op de weg.

Wij vinden het belangrijk voor nieuwe klanten om te zien hoe wij dit doen en ook wat het eindresultaat is. Op deze manier laten wij onze expertise zien en ziet u de kwaliteit waar wij voor staan.  Dit willen wij uiteraard ook uitstralen.

Tevens willen wij u kennis laten maken met onze vakgarage. Waar al het onderhoud en opknap werk gedaan word. Ook laten wij enkele foto’s zien die laten zien hoe wij te werk gaan.

Gerestaureerde auto’s

Hieronder enkele gerestaureerde auto’s. Deze zijn allemaal geïmporteerd uit Duitsland en toen verkocht aan verzamelaars.  Mocht u nou een interessante auto voor ons hebben, contact opnemen is dan gewenst.

blue vw blue vw beetle old vw hippie fan turquoise vw beetle

 

Werkwijze

Mocht u nou benieuwd zijn hoe wij te werk gaan. Want het zijn natuurlijk dierbare en kostbare auto’s. Kunt hier een impressie krijgen over hoe secuur wij met auto’s omgaan. Wij vinden het belangrijk om dit te laten zien, want zo bouwen wij vertrouwen op. Zo kunnen klanten tevens een gevoel op ons los laten. En wij willen natuurlijk de professionele kant van het vak laten zien. Wij hanteren een werkplaatstarief dat betaalbaar is. Alvorens er een reparatie plaatsvindt wordt dit met de eigenaar doorgenomen en wordt er een prijs aan gekoppeld zodat men niet voor verrassingen komt te staan. Mochten er toch meer problemen naar voren komen dan wordt dit eerst overlegd met de klant. Ook leveren we alle soorten banden en velgen tegen zeer scherpe prijzen. Vraag om vrijblijvende prijsopgave.

man polishing carman working under car

man working on car garage tools