Telefoonnummer:

06-45006625

Schade

Schade aan uw auto is erg vervelend en komt altijd ongelegen. Hier kunnen wij bij helpen als gespecialiseerd vakgarage. Als deskundige behartigen wij hierin graag uw belangen. Vervolgens zorgen wij ervoor dat uw auto wordt gerepareerd wordt door gediplomeerde monteur. Mocht na uiteraard alles uit de kast te hebben getrokken het probleem nog niet verholpen zijn. Dan gaan wij samen naar een oplossing zoeken en willen graag de zaken positief afsluiten.

broken car

 

Waar staan wij voor

Autohandel Brander stelt hoge kwaliteitseisen. Zo zijn wij de enige in het noorden die doen aan reparatie van oldtimers. Zoals boven aangegeven stellen wij hoge eisen en verwachten het uiterste van onze monteurs. Als wij de standaarden hoog houden, zijn wij gegarandeerd de specialist in oldtimers.

destroyed old car

Ook kunt u bij ons terecht voor het poetsen van uw auto. Van binnen en/of buiten. De meeste vlekken in de bekleding kunnen door ons worden verwijderd. Vraag naar de tarieven. Ook kleine schade zoals parkeerdeukjes kunnen verholpen worden. Dit hoeft vaak niet eens doormiddel van spuiten. U kunt ons foto’s opsturen maar het beste uiteraard is om even bij ons langs te komen. Voor eventuele andere vragen kunt u onze contact pagina bezoeken.

Wij voeren niet alleen autoschade herstel uit. Interieurherstel, ruitreparatie of vervangen van uw autoruit kunt u ook gerust aan ons toevertrouwen. Onze werkwijze zou u ook kunnen zien op onze gallerij pagina.

Kosten en duur

Over eventuele kosten hebben wij het niet op onze site. Voor een vraag hierover kunt u contact opnemen.

De duur van alle reparaties zowel exterieur en interieur is natuurlijk niet vooraf te bepalen. Vaak komen wij achter de schade als wij dingen van zijn plek halen. Vaak zit het intern en is dat van buiten niet te zien. Daarom kunnen wij geen indicatie geven wat betreft de duur van herstel.

blue beetle